URGENT

Xavier Dalmau reconeix converses amb el PP però nega un pacte de governabilitat previ a les eleccions.

Compartiu aquesta història

Ahir el candidat convergent a les eleccions del 2007 i regidor al govern. Xavier Dalmau, responia a les insinuacions del portaveu popular Óscar Bermán per les que donava a entendre que CiU i PP havien arribat a acords prelectorals per poder sumar esforços per desvancar als socialistes de l’alcaldia. Dalmau reconeix haver mantingut converses amb els populars, a l’igual que amb d’altres formacions abans dels comicis. Ho exemplifica dient que els mateixos socialistes, de Valentí Agustí, van proposar-li de compartir l’alcaldia en el cas que el PSC perdés la majoria en els comicis del 2007.

Dalmau es va mostrar crític amb algunes de les formes de fer política, per les que, sense dir noms, va explicar que el que volen fer és un espectacle al ple municipal i no pas treballar pel municipi. Dalmau creu reconèixer amb el dia a dia els grups municipals que volen treballar i fan propostes serioses.

Dalmau va assegurar que la crisi afectarà a totes les àrees de govern i que caldrà ajustar-se el cinturó en els temps complicats.
Sobre les ordenances municipals, el líder nacionalista va defensar la puja del preu dels serveis que es retocaran avui en ple municipal per tal de millorar-lo.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics