URGENT

L’amateur A guanya i continua 3r a 1 punt dels primers classificats.

Compartiu aquesta història

Els palafollencs van guanyar al Can Gibert per 2 a 0 en un partit en el que el Palafolls va crear més perill davant la porteria contrària i va aconseguir dos gols espectaculars, obra de Chavez i Jordi.
El B va esgarrapar un punt a casa contra al Farners després d’empatar a 2. El Cadet també va empatar, en aquests cas a 4, al camp del La Salle Premià i l’infantil va guanyar a casa del Pineda per 2 a 6 en un partit que va dominar des del principi .

L’aleví va caure a casa contra el Cabrils per 3 a 5.

El Benjamí A va guanyar a casa contra el Vidrerenca, per 3 a 5. També van guanyar els dos prebenjamins. L’A es va imposar a PLF contra el Breda per 3 a 2 i el B va marejar al Blanes al camp municipal de PLF. El resultat final 8 a 3.

Els dos prebenjamins ja han acabat la 1a fase de classificació i la propera setmana ja coneixerem la seva classificació final.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics