URGENT

Valentí Agustí assegura que la crisi afectarà a les propostes electorals del govern.

Compartiu aquesta història

L’alcalde del nostre municipi, Valentí Agustí, va mostrar-se preocupat per la conjuntura econòmica actual. Agustí va assegurar que la crisi actual provocarà inevitablement la reestructuració de les promeses electorals de l’equip de govern. Tot i això es va mostrar esperançat en poder aprofitar les alienacions de terrenys del sector 8 i 9, de la zona de St. Lluís, així com els terrenys d’Inditex, fruit de l’aprofitament mig, tot plegat per poder desplegar els programes electorals.

Tot i això Agustí apunta que l’Ajuntament haurà d’ajustar-se el cinturó, i deixar de fer coses que es feien per ara.

L’alcalde va destacar que aquests any hi ha hagut aportacions econòmiques que han ajudat a acabar l’any sense ensurts. Agustí es referia a les llicències d’obres d’Inditex i el cobrament de L’IBI endarrerit de l’autopista del Maresme.
Sobre la multinacional gallega Agustí va explicar que l’empresa ara té previst obrir l’activitat el proper mes de març. Precissament va voler llençar un missatge a totes les persones que s’han mostrat crítiques amb la implantació de la multinacional textil al municipi.

En l’entrevista, l’alcalde de PLF va voler destacar el bon acord arribat amb Acesa per l’expropiació dels terrenys de la perllongació de l’autopista C32 i que s’invertiran en el soterrament de la carretera de Blanes.
Sobre els projectes previstos, va assegurar que la passera que ha d’unir el centre de la població i el barri St Lluís, ja té una empresa adjudicatària i que per tan podria començar en breu, sobre el nou institut l’alcalde creu que podria començar a fer-se el proper any. Segons una reunió entre l’Ajuntament i la conselleria d’Educació, el nostre centre és el tercer a la llista d’Instituts a construir-se a Catalunya.
Sobre el nou CAP de salut, l’alcalde es va mostrar menys esperançat i assegura que el projecte encara està verd, tot i que va explicar que es poden aprofitar les noves instal.lacions de l’Esport per la salut, l’antiga llar d’infants, per ampliar serveis mèdics de l’actual CAP.

Totes les entrevistes del programa Assumptes Interns estan ja disponibles a la plana web de Ràdio Palafolls; www.radiopalafolls.cat

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics