URGENT

La nova caserna de la policia local de PLF es començarà a fer el proper estiu.

Compartiu aquesta història

Ja fa mesos el consistori palafollenc va presentar la proposta de traslladar la caserna de la policia local del seu emplaçament actual, al carrer Major, a la pl. Del fòrum Palatiolo.La intenció de l’Ajuntament es desplaçar la caserna a les dependències que fins al mes de setembre ocupava el casal de la dona.
De fet el consistori havia anunciat que les obres per acondicionar l’antiga seu del casal de al Dona, començarien després d’estrenar-se el nou casal a Can Florenci, però finalment, les obres no començaran fins el proper estiu com confirmava la regidora de governació de l’Aj de PLF, Maria Masaguer, aquests matí al programa Tot a Punt de RP.

L’actual caserna ha quedat petita per acollir els 17 membres que composen la plantilla actual de la policia local de PLF, una plantilla que s’ha vist incrementada aquests any amb un agent més. La mateixa regidora explica quina és l’estructura actual del cos de seguretat local.

Actualment a l’antiga seu del casal de la dona hi ha altres entitats desenvolupant les seves tasques, com ara l’esplai infantil i juvenil El PAS.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics