URGENT

L’empresa Intorfrisa presenta un ERO per acomiadar 15 treballadors, 11 d’ells de la factoria de Blanes

Compartiu aquesta història

L’empresa Intorfrisa, que es dedica a la distribució de gelats i congelats, ha presentat un expedient de regulació d’ocupació (ERO) per acomiadar quinze treballadors d’una plantilla global de 56 persones. Segons el representant del sector de comerç i hostaleria de CCOO, Eladio Alguacil, l’ERO afectaria les plantilles de Blanes i Figueres, amb 11 i 4 persones respectivament.

L’empresa ha al·legat motius econòmics i organitzatius per tirar endavant aquesta mesura, a la qual els representants sindicals ja s’han mostrat contraris i asseguren que aquesta no és la manera de gestionar la situació. Alguacil creu que la proposta d’Intorfrisa d’indemnitzar als acomiadats amb 20 dies de sou per any treballat és inacceptable.

Dimecres es va celebrar una reunió en què van participar la direcció de l’empresa, els representants dels treballadors i un inspector de Treball, en la que els representants sindicals van dir que no hi ha motius justificats per presentar l’ERO.

Diari Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics