URGENT

Pineda i Malgrat entren al consorci de la TDT del l’Alt Maresme.

Compartiu aquesta història

Després d’haver-se mostrat contraris a entrar en l’ens gestor, que gestiona el segon canal públic de televisió de la comarca, ara tots dos governs socialistes preveuen partides en els pressupostos per al 2009.
Pineda preveu destinar-hi 47.000 euros i Malgrat, uns 30.000. La decisió dels consistoris garanteix que el canal tirarà endavant.

Els dos alcaldes, Xavier Amor i Conxita Campoy, respectivament, havien manifestat reiteradament la negativa a entrar al consorci argumentant, entre altres raons, que resultava una inversió cara i que els resultats no convencien gaire. De fet, en la constitució del consorci tan sols es van apuntar Calella, Arenys de Munt, Canet i Tordera. I ja llavors es va assegurar que el canal tiraria endavant tot i el poc suport obtingut.
El canvi de govern municipal de Calella, el principal instigador de la creació del canal, va afavorir l’entesa entre els tres alcaldes. El socialista Josep Maria Juhé va assumir com a repte propi aconseguir la col·laboració dels batlles veïns. D’altra banda, també hi ha ajudat l’acord arribat el mes de juny entre els dos gestors dels dos canals públics de la comarca del Maresme, que manté els dos canals amb una gestió conjunta i amb dos centres principals de producció de televisió: Mataró i Calella.
Ahir l’alcaldessa de Malgrat, Conxita Campoy, reconeixia al diari el Punt que en vista de la situació de crisi econòmica actual, que obliga a la contenció en la despesa municipal, l’aposta per la TDT es fa «amb certa reticència».
Tot i això, Campoy entén que el projecte beneficiarà la població i destaca que l’aportació final no és tan alta com en un principi.

PLF per la seva banda continua sense entrar al consorci del canal públic de TDT, en el que ja hi ha la majoria de consistoris de la comarca.

El Punt / Ràdio Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics