L’amateur A guanya de nou i ja és líder de la 2a regional

L’amateur A del nostre municipi continua sumant victòries tant a casa com en camp contrari, i en aquesta desena jornada ha assolit el lideratge en la classificació del grup 16 de Segona Regional amb 24 punts, superant un Fornells, fins ara líder i al Quart, amb qui ja té 1 i 2 punts de diferència.

Aquests cap de setmana, l’amateur A va aconseguir 4 gols al camp del Ca la Guidó, a Blanes, dos dels quals els va fer l’Isaac durant el darrer quart d’hora de partit.
Els palafollencs van dominar els primers quaranta-cinc minuts, i va arribar al descans amb la tranquil·litat d’un clar avantatge de dos gols, un d’ells en el darrer minut gràcies a un xut de Chávez molt encertat.

A la represa, l’equip local va tenir prou ocasions per, fins i tot, haver empatat, però no va acabar d’arrodonir les jugades davant la porteria.
Per la seva banda, en el darrer quart d’hora, el Palafolls va estar molt encertat en els contraatacs i es va endur dos gols més de propina, que li van servir per acabar de sentenciar el partit amb quatre.
La resta de la jornada de futbol del cap de setmana es resumeix en dues derrotes i dues victòries.
L’Amateur B va caure a casa del Lloret per un contundent 6 a 0. També els cadets van perdre a casa contra el Juventus per 2 a 5.

En canvi el juvenil i l’infantil sí van guanyar els seus partits. Els primers a casa contra el maçanet per 3 a 2 i els infantils també al municipal de PLF per 5 a 2 contra l’Arenys de Munt.

En futbol Sala, el Sta Maria ha aconseguit la primera de les victòries de la temporada i a més contra el líder. Els palafollencs jugaven al palauet contra els joves de Vidreres, líders de la taula, que en la seva visita a casa nostra van patir la primera derrota. Pel Sta. Maria, que era cuer, sense cap punt, la victòria li ha servit per donar ànims.

El partit entre el Teia i el St. Lluís de PLF ha quedat suspés.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics