Detenen un veí de Tordera per presumpte tràfic de drogues.

Els Mossos d’Esquadra han detingut un veí de Tordera com a pressumpte autor dels delictes contra la salut pública i falsificació documental. Durant l’operació policial, els agents han intervingut uns 900 grams de cocaïna.
Els agents van iniciar una investigació a finals de setembre i va culminar el passat 4 de novembre amb la detenció d’un veí del barri de Fibracolor de Tordera. Segons la policia, en el moment de l’arrest l’home, de nacionalitat boliviana, es va fer passar per un jove argentí de 29 anys, una identitat falsa amb la qual havia estat detingut pel Cos Nacional de Policia i expulsat de l’Estat el 2007, tenint prohibida l’entrada a territori espanyol fins a l’abril del 2013.

A l’escorcoll superficial, els mossos van trobar 73 grams de cocaïna i una anotació amb el nom d’una persona, que havia estat detinguda l’octubre passat per la Guàrdia Civil a l’aeroport de Barajas de Madrid quan intentava, suposadament, entrar dos quilos de cocaïna des de Bolívia.

Posteriorment, amb l’autorització judicial corresponent, els agents van escorcollar el domicili del detingut on van localitzar prop de 800 grams de cocaïna, valorada en 52.000 euros i preparada per a la venda de petites i mitjanes dosis. A més, es van intervenir, entre d’altres objectes, productes per adulterar i manipular aquesta droga.

El detingut, de 31 anys, va ingressar a presó provisional per ordre del jutge de guàrdia d’Arenys de Mar. Per la seva banda, amb aquesta operació els Mossos donen per desmantellat un important punt de distribució de cocaïna a la comarca del Maresme.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics