URGENT

El govern de Malgrat valora com a positiu el pacte de govern, un any després de constituir-se

Compartiu aquesta història

El 16 de novembre del 2007, RP anunciava en primicia el pacte de govern a Malgrat entre el partit més votat, el PSC de Conxita Campoy, amb el grup minoritari del consistori, el PP d’Ana Vega.

Ara un any més tard les dues portaveus han expressat la seva satisfacció pel resultat del pacte de govern.

L’alcaldessa de Malgrat, Conxita Campoy, assegura que el pacte ha donat estabilitat al govern alhora que destaca que els programes de les dues formacions eren practicament igual, pel que la gestió de projectes i del dia a dia amb el seu soci de govern ha estat sense incidències.

Campoy ha recriminat, en una entrevista al Tot A Punt de RP, l’actitud de l’oposició al consistori. Creu que la manera d’actuar dels grups a l’oposició no és la correcte. Retreu les pressions que segons Campoy va rebre la regidora popular des de la resta de grups de l’oposició per l’afer de la riera i assegura que el temps els posarà al seu lloc.

Per la seva banda la regidora popular Ana Vega a destacat la bona sintonia entre els dos socis. Ha coincidit amb Campoy en el fet de les similituds en els programes electorals del PSC i del PP de Malgrat i ha assegurat que en aquests any ha aprés molt. Vega assegura que a partir d’ara ja intervindrà al ple municipal, un cop ha assimilat el funcionament del plenari i dels assumptes que es tracten.

Vega ha contestat també les declaracions que feia el dirigent popular a PLF, Óscar Bermán. El palafollenc assegurava que al seu entendre el pacte entre el PSC i el PP de Malgrat era un error.
Vega li demana que no es posi en política d’altres municipis i li recorda que el pacte té el suport del partit a nivell municipal, comarcal, provincial i també autonòmic.

El ple de Malgrat decidirà els seus pressupostos municipals el proper dia 4 de desembre en sessió plenària. Seran els primers pressupostos creats pels dos socis de govern de Malgrat de Mar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics