URGENT

El web de Ràdio Palafolls arriba a les 21 mil visites.

Compartiu aquesta història

La plana de serveis de RP, estrenada a finals de febrer del 2007, ha assolit ja les 21 mil visites . Les visites s’han incrementat substancialment des de la posada en marxa del nou portal, a mitjans d’abril d’aquests any, on s’ampliaven els serveis online de l’emissora.

Al portal radiopalafolls.cat es pot robar tota la informació de PLF actualitzada a diari, i també el servei a la carta que permet escoltar alguns programes a l’hora que es desitgi. Justament el programa més descarregat d’aquests servei a la carta, són els plens municipals del nostre municipi, que es poden descarregar hores més tard de la seva radiodifusió.
Des de fa uns dies la web de l’emissora inclou a més les ofertes de treball que es gestionen de l’Àrea de promoció econòmica de PLF, així com les ofertes de feina que s’aglutinen a la xarxa Xaloc de la Diputació de BCN.

Pel que fa al servei d’streaming, o ràdio en directe a través d’internet, en els últims 4 mesos el servei ha tingut més de 1400 connexions.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics