URGENT

Finalment el segon intent de vendre els pisos de protecció oficial de PLF acaba amb 7 sol·licituds.

Compartiu aquesta història

Dissabte es tancava el segon procés de sol·licituds per adquirir un dels 20 pisos de protecció oficial que encara no s’havien venut en la fase de l’estiu.

Divendres, tal i com informàvem en aquesta emissora, hi havia sols 3 sol·licituds, però en l’última jornada es va presentar 4 més. En total doncs 7 persones interessades en adquirir aquestes vivendes, corresponents a l’última promoció protegida de PLF.

Es tracta dels 32 pisos que s’estan construint al costat de la biblioteca, que en una primera fase va aconseguir vendre 12 immobles. Els 20 pisos restants es posaven de nou a sorteig en una segona fase, que sols ha recollit 7 sol.licituds, que ara s’estan estudiant per saber si compleixen els requisits establerts per les bases.

De tota manera, els pisos que finalment quedin lliures, passaran al mercat lliure, tal i com confirmava divendres a RP, la regidora de serveis socials de l’Ajuntament de PLF, Dolors Agüera.

Els pisos queden ara a disposició de qualsevol persona que vulgui adquirir-los.
A partir d’ara no caldrà complir cap dels requisits de les bases, és a dir, que no caldrà ser empadronat a PLF, ni està dins el barem d’ingressos mínims i màxims que marcaven les bases.

El preu dels habitatges, però no variaran i per tan costaran entre els 151 mil i els 200 mil € que valien fins ara. Els pisos continuaran igualment mantenint la qualificació de protegits, pel que no canviaran de qualificació fins d’aquí a 90 anys, cosa que significarà que no es podran vendre lliurement fins passat aquests anys.

A partir d’ara la gestió i venda dels pisos la farà directament l’empresa Casas Palafolls, SL, constructora dels pisos de protecció de PLF.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics