URGENT

L’oposició de Malgrat destaca la feblesa del pacte de govern entre el PSC i PP.

Compartiu aquesta història

Fa uns dies es complia el primer aniversari del pacte de govern entre el PSC de Conxita Campoy i el PP d’Ana Vega a Malgrat de Mar.

Els partits polítics a l’oposició al consistori, han destacat la feblesa del pacte de govern al municipi.
Teresa Verdaguer d’ERC considera que el pacte de govern està pendent d’un fil i preveu el final de l’època de Campoy al consistori. Assegura que el govern malgratenc no té ganes i està desgastat. En declaracions a RP, tan Campoy com Vega destacaven la similituds dels seus respectius programes electorals.
Verdaguer creu que el PSC s’ho hauria de fer mirar, ja que no considera normal que els socialistes comparteixin programa electoral amb els populars. La portaveu republicana assegura que els socialistes de Malgrat són més del PSOE que del PSC.

La portaveu de CiU al consistori, Neus Serra assegura que el pacte de govern malgratenc s’hauria d’haver fet de foma més honesta i transparent. Creu, a més, que el pacte ha originat una esquerda entre els partits polítics del municipi, i que s’ha traduït en una actitud d’intransigència. Serra denuncia a més que el govern menysprea l’oposició al tractar-la com un bloc unitari.

Serra considera que el PP d’Ana Vega no aprofita la seva posició de força dins govern.

Per últim, Josep Maria Lasheras, d’ICV EUA, titlla de “pacte de silenci”, el govern de malgrat. Considera que Ana Vega i el PP són uns titelles en mans de l’alcaldessa de la població. Lasheras creu que el projecte de govern malgratenc és feble i l’acusa d’abandonar el diàleg per mantenir una actitud arrogant i autoritària.

Després del pacte de govern a Malgrat, el consistori es divideix en 9 regidors a l’equip de govern, 8 del PSC i 1 del PP, i 8 regidors a l’oposició; 4 d’ERC, 3 de CiU i 1 d’ICV EUA.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics