URGENT

El CCM incentiva la presència de la gent gran a les aules universitàries.

Compartiu aquesta història

El Consell Comarcal del Maresme concedirà 10 beques a persones majors de 55 anys que estiguin interessades a cursar els estudis universitaris que impulsen les escoles de treball social i educació social Pere Tarrés de la Universitat Ramon Llull i que van adreçats especialment a gent gran.

Es tracta d’un programa universitari de 3 anys que s’imparteix en classes agrupades 2 dies a la setmana i amb uns continguts enfocats cap al creixement personal, intel·lectual, social i de relació.

El programa educatiu està dissenyat per respondre a les necessitats de la gent gran tot impulsant oportunitats d’aprenentatge al llarg de tota la vida.

El Consell Comarcal del Maresme ha volgut contribuir a la incorporació dels maresmencs i maresmenques a aquest programa educatiu universitari amb l’aportació econòmica de 5.000 euros per al curs 2008/2009 que es repartiran en forma de beques d’estudis. Es podran beneficiar 10 persones de la comarca de més de 55 anys, que no tinguin titulació i que vulguin gaudir d’una experiència universitària.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics