Detingut per cremar 177 contenidors de paper a Mataró.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els mossos han detingut un veí de Mataró de 50 anys acusat de la crema de 177 contenidors de reciclatge de paper i cartró a la capital de Maresme. Al detingut se l’acusa d’haver cremat el 70% de tots els contenidors de papers de Mataró, amb danys que ascendeixen als 180.000 €.

Segons la policia el piròman hauria operat, principalment, a la zona de l’Eixample de Mataró, a qualsevol dia de la setmana i hora.
Davant l’augment de contenidors cremats intencionadament, els agents van iniciar vigilàncies a les zones afectades. Finalment, van poder identificar el presumpte autor dels fets i el van detenir dilluns passat.

Segons s’ha sabut després, l’home podria haver actuat com a represàlia per una multa de trànsit, amb la que no estaria d’acord. L’arrestat, que va reconèixer haver incendiat desenes de contenidors, va passar a disposició judicial dimarts i el jutge va decretar-ne la llibertat provisional. L’ajuntament de Mataró ja ha anunciat que es presentarà com acusació particular en aquesta causa

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics