URGENT

Detingut per cremar 177 contenidors de paper a Mataró.

Compartiu aquesta història

Els mossos han detingut un veí de Mataró de 50 anys acusat de la crema de 177 contenidors de reciclatge de paper i cartró a la capital de Maresme. Al detingut se l’acusa d’haver cremat el 70% de tots els contenidors de papers de Mataró, amb danys que ascendeixen als 180.000 €.

Segons la policia el piròman hauria operat, principalment, a la zona de l’Eixample de Mataró, a qualsevol dia de la setmana i hora.
Davant l’augment de contenidors cremats intencionadament, els agents van iniciar vigilàncies a les zones afectades. Finalment, van poder identificar el presumpte autor dels fets i el van detenir dilluns passat.

Segons s’ha sabut després, l’home podria haver actuat com a represàlia per una multa de trànsit, amb la que no estaria d’acord. L’arrestat, que va reconèixer haver incendiat desenes de contenidors, va passar a disposició judicial dimarts i el jutge va decretar-ne la llibertat provisional. L’ajuntament de Mataró ja ha anunciat que es presentarà com acusació particular en aquesta causa

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics