URGENT

L’equip de govern de PLF convocarà demà a l’oposició a una reunió per parlar de pressupostos.

Compartiu aquesta història

Un cop aprovades les ordenances municipals de PLF, els polítics locals estan ja treballant en la confecció dels pressupostos.
En aquests sentit l’equip de govern local, PSC i CiU, ha confirmat que demà a la tarda començarà una roda de contactes amb la resta de formacions polítiques del consistori per tal de traslladar-los les propostes d’inversions del govern i alhora escoltar les propostes de la resta grups.

L’alcalde de PLF, Valentí Agustí, explica que es pretén incorporar als pressupostos aquelles propostes que siguin prioritàries i que siguin possibilistes amb la conjuntura actual.

L’equip de govern ja ha manifestat que els pressupostos municipals del 2009 seran molt més ajustats que en el passat, per la crisi econòmica que provocarà una caiguda considerable dels ingressos, per exemple en el que prové del sector de la construcció.

Aquests no serà el primer contacte entre les forces polítiques palafollenques en referència als pressupostos locals, que es podrien debatre en ple municipal a mitjans del desembre, segons el mateix alcalde de PLF.
Aquests 2008 el pressupost municipal és de prop de 21 milions, dels quals el 61%, prop de 13 milions d’€, destinats a inversions.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics