Guillem de Palafolls i la seva dona Guiomar tindràn la seva representació en els gegants de PLF

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La colla de gegants de PLF, ja té redactats els estatuts de constitució de l’entitat i ja està treballant per a la realització dels gegants que representaran al municipi en les cercaviles a les que siguin convidats. La colla ha pensat en recuperar la idea d’anomenar els gegants com els senyors del Castell; Guillem de PLF i la seva esposa Guiomar. Ho ha explicat Valentí Arisa, cap de la colla de gegants de PLF, qui anuncia que també es confeccionaran gegantons i capgrossos.

La colla de gegants ja aglutina a una 40a de persones.

Aquesta setmana també hem conegut el nom que ha adoptat la colla de diables de PLF, Diablesfolls. Aquesta colla continua el seu procés de creació i ja té la seva estructura més definida després d’escollir la seva junta directiva.
Avui mateix continuaran les reunions de constitució, ja que la colla està pendent de saber quin serà el local que ocuparà l’entitat, així com confeccionaran el pressupost necessari per tirar endavant aquesta iniciativa.

La cap de colla de Diablesfolls, Nerea Castillejo, ha explica a RP.

Les dues colles estan obertes encara a més participació, i esperen poder debutar en actes culturals al municipi el proper any 2009.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics