El govern de PLF proposarà l’entrada del municipi al consorci de la TDT.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Finalment l’equip de govern sembla haver canviat d’opinió i proposarà en breu al plenari municipal l’entrada de PLF al consorci que gestiona el segon canal de la TDT del Maresme. L’alcalde de PLF, Valentí Agustí assegura que el nostre municipi no podia quedar-se fora d’aquesta iniciativa.

Fins ara el govern local es mostrava reticent a l’entrada del nostre municipi al consorci pel seu elevat cost, ara però, després de l’acord entre els dos gestors dels canals públics de la comarca, s’ha reduït els costos del projecte ja que l’acord manté els dos canals amb una gestió conjunta. D’aquesta manera s’ha rebaixat el que la nostra població haurà d’aportar a consorci.
L’alcalde de PLF calcula que el nostre municipi haurà d’aportar uns 15 mil € el primer any.

Cada poble aporta depenen de la seva població.
Ara l’equip de govern portarà l’entrada al consorci a un plenari municipal, per tal que sigui aprovada l’adhsió de PLF.

Actualment hi ha quatre municipis adherits al consorci: Calella, Arenys de Munt, Canet i Tordera. Pineda ja ha anunciat la seva entrada el proper any. Malgrat i PLF estan pendents d’una resolució plenària.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics