URGENT

L’ACEP posa en marxa el sorteig dels 1500 € de Nadal.

Compartiu aquesta història

Un any més, i ja en són tres, l’entitat que agrupa a comerços i empreses de PLF, l’Acep, ha organitzat el sorteig dels 1500 € dins la seva campanya de Nadal.
Es tracta del sorteig de tres premis de 500€ cadascun, que es sortegen entre els clients de les diferents comerços del poble i que s’hauran de gastar en un sol dia en els establiments adherits al l’associació.

Per participar-hi les persones que comprin als comerços de PLF, hauran de segellar una butlleta amb 6 segells de 6 establiments diferents. Un cop completada la butlleta ja es podrà entregar en qualsevol establiment de l’associació. Aquesta és la principal novetat de l’edició d’enguany com explica Judit León, secretaria de l’ACEP.

El sorteig es farà en directe el proper dia 19 de desembre a les 9 del vespre a RP, i a les persones guanyadores se les trucarà en directe.

El premi s’haurà de gastar l’endemà mateix del sorteig en les botigues associades. Durant el dia un membre de l’associació acompanyarà als guanyadors i anirà pagant les seves compres fins arribar al 500 € de premi, tal i com explica la mateixa Judit León.

La campanya, que ja va començar la passada setmana, s’allargarà fins un dia abans del sorteig, i s’hi pot participar en qualsevol de la 30a d’establiments agrupat en aquesta associació.

A la iniciativa hi participa també RP.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics