URGENT

Una immobiliària destina pisos de Malgrat a dones maltractades o mares solteres.

Compartiu aquesta història

La immobiliària Finques Corral ha decidit destinar un centenar de pisos de Terrassa, Sabadell i Malgrat de Mar a dones maltractades o mares solteres. L’empresa els oferirà en un règim especial de lloguer, que a banda de constituir una ajuda a les dones desprotegides també els servirà per poder reduir l’estoc d’habitatges buits.
Segons el seu director general, Joan Batalla, Finques corral destinarà una 70a de pisos buits de Malgrat a aquesta iniciativa. Batalla explica a RP en que consisteix aquesta proposta.

Aquests pisos tindran un règim de lloguer especial, sobretot en el preu, que es fixarà en funció del pis llogat i les necessitats de cada dona. Així el preu del lloguer no serà condicionat sols per les característiques de l’immoble, sinó també per la situació econòmica de la persona que lloga.

Al cap de cinc anys quan finalitzi el contracte, les dones podran optar a la compra del pis i se’ls descomptarà el que ja hagin pagat de lloguer.
Les dones que hagin patit violència de gènere o siguin mares solteres, tindran prioritat per ocupar els pisos buits d’aquesta empresa.

Segons la immobiliària, la 70a de pisos de Malgrat estan situats bàsicament al centre de la vila, i són en la seva majoria d’obra nova. El nombre també es podria veure incrementat si prospera la compra prevista d’immobles buits o a mig fer a la població.

Segons l’empresa, es mantindrà contacte amb l’Ajuntament de Malgrat per tal que es pugui conèixer els casos de dones que puguin accedir a aquesta promoció.

Fa poc més de dues setmanes, la mateixa empresa va anunciar que posaria al mercat de lloguer 20.000 pisos a tot Espanya, sense necessitat d’aval i fiança.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics