URGENT

L’oposició a PLF qualifica el butlletí de resum de legislatura d’electoralista i de malbaratament de diners públics.

Compartiu aquesta història

Aquesta setmana l’Ajuntament editava un butlletí que resumia els primers mesos de la legislatura al consistori. El butlletí repassa, regidoria per regidoria, les tasques fetes i les línies d’actuació de cada àrea de govern.

L’oposició ha valorat avui tan el contingut com la forma del butlletí, que aquests dies es reparteix per cada casa palafollenca.

El líder del PP a PLF, Óscar Bermán qualifica el butlletí de vergonyós.- retreu que en època de complicacions econòmiques es gastin diners en edicions de butlletins per a fer publicitat de l’equip de govern.

El popular a més assegura haver rebut censura en el butlletí per part del govern i denuncia que els membres de l’oposició són els únics regidors que no tenen una referència fotogràfica al butlletí. Bermán, acusa al govern de voler que els palafollencs desconeguin qui forma part de l’oposició.

El republicà Jordi Pedemonte no creu apropiat aquests butlletí, pel seu cost i per que la seva finalitat és publicitària.

El líder d’ERC creu que seria més oportú editar un butlletí d’informació i actualitat on sí apareguin els grups de l’oposició.

Per últim, l’ecosocialista, Juan Andrés Osorio, creu que el butlletí és electoralista. El portaveu d’ICV recrimina algunes parts del butlletí que, segons Osorio, estan destinades a desqualificar als membres de l’oposició. L’ecosocialista assegura que en un primer moment hi va haver bona voluntat de l’equip de govern i que l’oposició va demanar una sèrie de canvis al butlletí que finalment no s’han fet.

El butlletí, de 28 planes, va sortir al carrer divendres i des de llavors s’està repartint a les llars palafollenques

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics