URGENT

Malgrat farà, 10 dies després que PLF, les seves jornades gastronòmiques del Fesol del Ganxet.

Compartiu aquesta història

Les Jornades d’enguany, que arriben a la seva 5a edició, es presenten el proper 3 de desembre amb un acte a La Barretina presidit per l’alcaldessa, Conxita Campoy, i que inclourà una xerrada que porta per títol “El valor nutricional del fesol del ganxet”. La presentació es farà a les 7 de la tarda i oferirà un tast de plats amb el fesol com a protagonista i cuinats pels 6 restaurants participants en les jornades d’aquest any.
Aquests establiments oferiran del 3 al 21 de desembre diferents plats amb el fesol del ganxet com a principal ingredient.

Una de les novetats d’aquestes jornades d’enguany serà el sorteig de 30 menús, que es farà a la Fira de Sant Nicolau de la festa major petita d’hivern de Malgrat el proper 6 de desembre.

En el certamen també es farà una exposició i venda de productes de la Cooperativa Agrícola Progrés-Garbí, així com una passejada pel Pla de Grau amb el tricu-tricu.

Les jornades gastronòmiques de Malgrat arriben 10 dies després de les primeres celebrades al nostre municipi, dedicades també a les Mongetes del Ganxet.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics