Les poblacions costarneres del Maresme treballen juntes per millorar les polítiques al litoral

El Consell Comarcal del Maresme ha impulsat una comissió de treball dels municipis costaners per abordar els problemes i les mancances que pateix la façana litoral de la comarca. L’objectiu és arribar a un model consensuat que marqui un full de ruta comú per a futures actuacions a les platges, passeig marítim i accessos a la franja de mar del municipis de la comarcaSegons el CCM les poblacions costaneres tenen problemes similars com el manteniment, consolidació i estabilitat de la sorra a les platges; millores al passeig marítim i als accessos urbans a les platges o la gestió d’usos de la façana marítima. Aquesta realitat comuna és la que ha fet que els alcaldes de les poblacions del litoral del Maresme (de Montgat a Malgrat) es posin a treballar plegats amb el Consell Comarcal per abordar les diferents problemàtiques, establir possibles línies d’actuació i mantenir una única veu d’interlocució amb les administracions competents. Es busca doncs un projecte global del litoral que beneficiï a tota la comarca.
L’alcalde de Sta Susanna, Josep Monreal, explica què és el que busca aquesta comissió de treball dels pobles costaners de la comarca.

Els alcaldes d’aquestes poblacions van mantenir dimarts una reunió en la qual es va acordar nomenar una comissió per preparar un primer document de treball.

Aquesta comissió la formen el president del Consell Comarcal del Maresme , Josep Jo, l’alcalde de Cabrera de Mar, Jaume Borràs, l’alcalde de Mataró, Joan Antoni Baron i l’alcalde de Santa Susanna, Josep Monreal.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics