URGENT

Èxit d’assistència a la projecció del documental “Un Tomb pel Pla”

Compartiu aquesta història

El centre cultural de Malgrat es va quedar petit ahir per acollir la presentació del documental Un Tomb pel Pla, en el que es fa una radiografia a la situació actual i les previsions de futur del Pla de Grau, l’espai agrícola més important de Malgrat de Mar.

L’èxit ha obligat a preparar una segona projecció per a la tarda de divendres al mateix centre cultural.

El documental, de poc més d’una hora, recull una 30a d’entrevistes a pagesos d’aquestes terres que s’estenen des del centre de Malgrat fins el riu Tordera i la platja. El fil argumental són les respostes dels pagesos, alguns d’ells palafollencs, que expliquen el passat, el present i fan previsions de futur del Pla de Grau, la majoria pessimistes.

La presentació es va fer ahir a càrrec del director del documental Vicens Tomàs, el seu realitzador, Pep Boix i Simón Riera, president de la Cooperativa agrícola Progrés Garbí de Malgrat.

La cinta, que es pot comprar a les llibreries de Malgrat, es podria veure també en d’altres municipis, tal i com ja ha anunciat el mateix Vicens Tomàs.
Un d’aquests altres municipis podria ser PLF, ja que molts pagesos palafollencs treballen terres en aquests espai agrícola malgratenc.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics