URGENT

L’amateur A perd el liderat després de perdre contra l’Arbúcies.

Compartiu aquesta història

Durant dues jornades el PLF amateur A ha estat al capdavant de la taula del grup 16è de la 2a territorial. Aquesta setmana però ha perdut contra l’Arbúcies i això ha fet que perdés el liderat en favor del Palafrugell. Ara els palafollencs són segons a la classificació, gràcies a que la resta de perseguidors també han punxat aquesta jornada.

L’Amateur B sí ha guanyat el seu partit a casa del Maçanet per 1 a 3, després de remuntar un 1 a 0 inicial.

També ha guanyat aquesta jornada el Cadet al camp del Tiana i l’Infantil, que jugava al municipal Lluís Moner contra el Susannec. Dos gols, un de Jaume i un altre de Raül, van donar la victòria, per 2 a 1 als palafollencs.

El Juvenil de PLF descansava aquesta jornada i l’Aleví no va poder puntuar aquest cap de setmana després de perdre per 3 a 1 al camp de l’Atlètic Masnou.

El més petits van aconseguir còmodes victòries El Benjamí va guanyar al rival més dèbil de la categoria, el Ter Brugent per 2 a 13. El prebenjamí A, que també jugava contra el Ter Brugent també va golejar. Al final del partit el marcador parlava per si sol; 2 a 8.

El Prebenjamí es va imposar al camp de l’Anglès per 0 a 2 i el Benjamí B en canvi, va perdre per un ajustat 5 a 4 al camp de l’Hostalric, després d’anar quasibé tot el partit per davant al marcador.

En futbol Sala, el St. Lluís jugava aquesta setmana el derbi comarcal contra l’Interesportiu Malgrat a la pista de la població veïna. Finalment els palafollencs es van imposar per 3 a 5, i ja sumen 10 punts, i es mantenen a la part mitja de la classificació del grup tercer de la 2a divisió A territorial de Futbol Sala.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics