URGENT

Mor un nen atrapat en un incendi a casa seva a Lloret mentre estava sol.

Compartiu aquesta història

Tot indica que va morir intoxicat com a conseqüència del dens fum que va generar l’incendi a casa seva. El menor, que vivia amb la seva mare a l’edifici Fanals Paradise Park, al número 125 de l’avinguda Vila de Blanes, es trobava sol quan es van iniciar les flames.
Els bombers van rebre l’avís del foc uns deu minuts després de les set del matí, i a l’arribar a l’immoble van haver de forçar la porta per entrar a l’apartament, acompanyats dels serveis d’assistència mèdica, que no van poder evitar la mort del menor, en principi per intoxicació del fum que van generar les flames.

La ràpida intervenció dels bombers va evitar que el foc es propagués per l’edifici i no va ser necessari desallotjar ningú.

Segons fonts policials el nen es trobava sol a casa en el moment de l’incendi.
De fet, fins a primera hora de la tarda els Mossos d’Esquadra no van localitzar la mare del nen, a la qual van estar interrogant juntament amb la seva parella actual, així com a diferents persones del seu entorn per esclarir les circumstàncies de la mort.

La declaració va acabar amb la mare, de 30 anys, i el seu company sentimental, també veí de Lloret de 23 anys, detinguts per haver comès, presumptament, una negligència greu amb resultat de mort i la investigació segueix oberta. L’incendi no va obligar a desallotjar cap veí i, de fet, hi va haver veïns de l’edifici de sis plantes que van manifestar que no s’havien assabentat de res.

Els testimonis d’alguns veïns, recollits pels mitjans de comunicació asseguren que la mare solia sortir sovint de nit, per la qual cosa intuïen que aquest era el motiu pel qual ahir al matí no es trobava a casa.

Hores abans d’aquests incendi, un altre habitatge del centre de Lloret de Mar va patir un altre foc. La crema d´un matalàs, aproximadament a un quart de cinc de la matinada, va causar un intoxicació d´una persona, que ha hagut de ser traslladada a l´Hospital de Blanes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics