URGENT

El jutge deixa en llibertat provisional a la mare del menor mor en un incendi a Lloret

Compartiu aquesta història

El jutge de Blanes que instrueix les causes de la mort diumenge del nen de 6 anys en un incendi a casa seva quan es trobava sol, ha deixat amb llibertat provisional a la mare i al company sentimental d’aquesta amb l’obligació de comparèixer cada setmana al jutjat.

A la dona se li va retirar el passaport i pesa sobre ella la prohibició de sortir del territori. El seu company va quedar també en llibertat provisional, però els càrrecs d’homicidi imprudent i abandonament de menors recauen sobre tots dos.

El jutge els va deixar en llibertat ahir mentre segueixen les diligències per esclarir el cas. Mentrestant, veïns del bloc asseguren que el vailet, que va ser trobat intoxicat al terra del domicili, es quedava sol sovint al pis, segons informa Nova Ràdio Lloret. El petit serà enterrat avui a Badalona, on resideix el seu pare.

La matinada de diumenge passat, per causes que encara estan per esclarir, el nen estava sol a casa seva quan es va declarar un incendi que només va afectar l’habitació del nen. La policia va trigar hores a localitzar la mare del menor, que no va aparèixer fins a primera hora de la tarda; i arran els fets i la seva declaració van procedir a la seva detenció, i també es va retenir el seu company sentimental.

Diari Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics