URGENT

Malgrat porta avui al ple municipal els pressupostos pel 2009

Compartiu aquesta història

Ho farà en una maratoniana sessió plenària, de 22 punts a l’ordre del dia.

El tercer d’aquests punts, preveu aprovar inicialment el pressupost per a l’exercici del 2009. L’equip de govern ha volgut mantenir l’incògnita sobre la proposta que presentarà avui al plenari.

En aquests 2008 el pressupost malgratenc era de més de 25 milions d’€ i es va aprovar gràcies al vot de qualitat de l’alcaldessa de la població Conxita Campoy.

El ple d’aquests vespre, que començarà a les 7 de la tarda preveu tractar també assumptes laborals del personal del consistori, com la modificació de l’organigrama, la valoració de llocs de treball i la prorroga de les condicions de treball dels funcionaris i el convenni col.lectiu del personal de l’Ajuntament de Malgrat.

També es tractarà les noves tarifes de l’aigua potable a Malgrat i de la gestió i recollida dels residus .

Després de molts mesos, el ple d’avui tornarà a tractar l’assumpte de la canalització de la riera, ja que s’explicarà l’acord pres pel govern local davant el contenciós administratiu presentat per CiU a Malgrat, contra l’acord pres el mes de gener d’enguany pel ple municipal, en el es decidia tornar al projecte de canalització aprovat l’any 2004 i que va provocar les protestes i mobilitzacions ciutadanes de l’estiu del 2007.

El ple també parlarà d’urbanisme i de l’ascensor inclinat que ha d’unir el centre del municipi amb el parc del castell, una obra que avui s’espera que s’adjudiqui la seva assistència tècnica.

La sessió plenària començarà a les 7 de la tarda a la sala de plens municipals i és un dels més llargs, en nombre de punts a l’ordre del dia, dels últims mesos.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics