URGENT

Dues victòries per 10 a 0, el més destacat de la jornada de futbol.

Compartiu aquesta història

L’amateur B de PLF es va imposar amb contundència al Breda aquests cap de setmana per 10 a 0. Aquesta golejada no va ser l’única que ens deixa la jornada esportiva, ja que el St Lluís de Futbol Sala també es va imposar, pel mateix resultat al Vilassar al Palauet de PLF.

L’amateur A en canvi va perdre al municipal de PLF per 1 a 2 davant el Fornells. Els dos són a la part alta de la classificació i per això es va veure un partit amb molts nervis. Més enllà de la derrota dels palafollencs cal destacar que el porter del Fornells va haver de ser evacuat amb ambulància del camp palafollenc després de lesionar-se, en un partit que l’àrbitre va allargar fins a 7 minuts.

Un altre porter es va lesionar també, en aquests cas el porter de l’Aleví palafollenc, que al final va poder esgarrapar un punt gràcies a l’empat a 5. Els gols palafollencs han estat de Jonathan amb 3 i Osca amb 2.
L’infantil va perdre contra un dels cuers a la classificació i el Sta. Maria de Futbol Sala ha perdut per 6 a 4 a la pista del Palamós.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics