URGENT

Una desena d’establiments ja han formalitzat la inscripció al primer Concurs d’Ambientació de Nadal de RP.

Compartiu aquesta història

El proper dia 10 acaba el termini per presentar les inscripcions al primer concurs d’ambientació de Nadal de RP, que compta amb el suport de la regidoria de Promoció econòmica de l’Ajuntament de PLF i l’ACEP.

El concurs, adreçat a comerços de PLF, premiarà la millor ambientació especial de Nadal d’establiments comercials i restaurants del municipi, amb un any de publicitat gratuïta a l’emissora municipal.

De moment una desena d’establiments ja s’han inscrit al concurs que començarà el proper dia 15 de desembre i s’allargarà fins passat reis. De tota manera, el guanyador es donarà a conèixer el dia 23 de desembre a les 12 del migdia a través de RP.

El jurat format per representants de RP, de l’Ajuntament, de l’Acep i especialistes amb marketing, visitaran els comerços participants a partir del dia 10 per emetre el seu veredicte.

Tots els establiments comercials que participen al concurs hauran d’exhibir un adhesiu que acredita la seva participació al certàmen que és el primer any que s’organitza amb la intenció d’incentivar la promoció del comerç palafollenc.

Les persones que ho vulguin, encara es poden inscriure a través de la plana web de RP, o bé al MiD de PLF.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics