URGENT

Els serveis socials de PLF detecten un nou perfil d’usuari

Compartiu aquesta història

L’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de PLF ha detectat darrerament un nou perfil de demandant d’ajudes. Es tracta de persones que cobraven un gran sou en època de bonança i que van assumir grans responsabilitats econòmiques, com per exemple una hipoteca amb quotes quantioses, però que amb la crisi econòmica, han perdut la feina i en el millor dels casos cobren el màxim de prestació de desocupació. Aquesta quantitat però no els arriba per poder cobrir les despeses mensuals adquirides.

Ho ha explicat la regidora de serveis socials de l’Ajuntament de PLF, Dolors Agüera.

En declaracions al Tot A Punt de RP, Agüera ha assegurat que, igualment, en els últims mesos s’han augmentat les demandes referents a les ajudes de la Llei de Dependència a PLF, i s’ha detectat a més un augment considerable de famílies en les que un o els dos conjugues s’han quedat en situació d’atur, i en casos sense prestació de desocupat.

Agüera avui ha avançat a més algunes dades de la regidoria. En aquests 2008 s’han tramitat fins a 22 ajuts al lloguer d’habitatges i 51 palafollencs han sol·licitat ajudes de reducció en el rebut de l’aigua i escombraries per a pensionistes i jubilats.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics