URGENT

Troben el possible cadàver de la dona desapareguda a Tordera.

Compartiu aquesta història

Segur que recorden que la passada setmana els informàvem de la desaparició a Tordera d’una veïna de la localitat amb síndrome de diògenes que feia una setmana que no se’n sabia res.

Divendres els Mossos d’Esquadra trovaben pel matí el cadàver d’una dona a l’interior d’un pou proper a la masia on vivia la veïna de Tordera desapareguda. Tots els indicis apunten a que es tracta d’ Isabel Grimal, la dona de 68 anys que va desaparèixer una setmana abans.

Als volts de les onze del matí, els bombers van accedir per primera vegada a l’interior del pou que, dies abans s’havia examinat des de l’exterior. Immediatament, els Mossos d’Esquadra van suspendre el dispositiu de recerca degut a la troballa d’un cadàver a l’interior del pou inspeccionat.

La policia científica ha pres mostres del lloc on s’ha trobat el cos que de moment no s’ha pogut identificar en trobar-se en avançat estat de descomposició. Per la seva banda, els Mossos d’Esquadra han confirmat que la víctima presentava signes de mort violenta, i han traspassat les diligències a la Unitat Territorial d’Investigació de la Regió Policial Metropolitana Nord. Segons s’ha publicat en diferents mitjans, la dona va apareixer amb mans i peus lligats i dins una bossa.

Segons publicava aquests cap de setmana malgratconfidencial.com, l’Ajuntament de Tordera havia sol.licitat la incapacitació de la dona, que des de feia anys patia la sindrome de diògenes. Segons el consistori, es va requerir en diferents ocasions a la fiscalia que en decretes la incapacitació ja que serveis socials del municipi entenien que no es podria valer per si sola. Ara fa un any la fiscalia es va entrevistar amb la dona i va resoldre que Grimal es podia valer per si mateixa, denegant la petició del consistori torderenc.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics