Coral Palatiolo, la nova coral per adults de PLF

Des del passat mes de novembre el nostre municipi ja compta amb una nova coral, nascuda des de l’escola de Música i Dansa de PLF.

Aquesta formació coral és un servei més de l’escola de Música de PLF, que des que és una escola municipal ha ampliat serveis no sols a infants i adolescents, sinó també per adults, tal i com explica Sara Lozano, directora de l’escola de música i dansa de PLF i alhora directora de la nova coral

La nova coral, ja compta amb una 20a de persones, la majoria d’elles dones, que des de fa un mes assagen cada setmana al MiD el seu repertori. Ara com ara la coral, que s’anomena Palatiolo, està preparant diferents nadales pel concert que oferirà dilluns que ve en el marc del festival de Nadal de l’escola de Música, però el repertori que oferirà habitualment la coral serà de cançò tradicional catalana i internacional.

Qui vulgui participar en aquesta coral pot adreçar-se al MiD de PLF, on cada dimarts assagen a partir de les 4 de la tarda.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics