URGENT

Els bombers han d’actuar a Blanes per una mala combustió de la caldera i a Pineda en l’incendi d’un pis

Compartiu aquesta història

L’incendi es va declarar divendres a la tarda en el primer pis d’un bloc d’habitatges situat al carrer Barcelona número catorze de Pineda de Mar i va obligar a desallotjar tot l’edifici.

Tot i això els Bombers van poder controlar i apagar el foc, que no va provocar danys personals, en prop d’una hora. Segons les primeres estimacions, el foc es podria haver originat per una fuita de gas en una de les canonades del pati de llums de l’habitatge.

Tots els veïns desallotjats en un primer moment van poder tornar a les seves llars a partir d’un quart de set de la tarda, excepte No els propietàries del pis afectat, ni tampoc els del pis veí, ja que les flames van malmetre aquests dos habitatges.
Fins a l’incendi es van traslladar set dotacions dels bombers.

Ahir a la tarda els bombers també van haver de fer una sortida a Blanes per resoldre una mala combustió de la caldera, al carrer Canigó de la ciutat. En aquests cas 3 persones van ser evacuades a l’hospital de Blanes per inhalació de fum

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics