URGENT

Una dotzena de comerços de PLF participen del primer concurs d’Ambientació de Nadal.

Compartiu aquesta història

Avui, 15 de desembre comença el concurs d’Ambientació de Nadal de RP. A partir d’aquesta data els 12 comerços participants hauran ja d’exhibir la seva ambientació nadalenca i a més hauran de tenir ben visible un distintiu que acredita la participació de l’establiment al concurs.A més a partir d’avui, el jurat passarà a visitar els diferents comerços i restaurants participants a la convocatòria per valorar l’originalitat de la decoració, la utilització dels diferents elements, la qualitat artística i el disseny de l’espai.

Després de les deliberacions, el jurat proclamarà un guanyador, que serà anunciat el dia 23 de desembre a les 12 del migdia a través de Ràdio Palafolls.

De fet el premi del concurs serà una campanya de publicitat gratuïta en aquesta emissora durant tot un any.

El jurat està composat per un membre de l’àrea de promoció econòmica de l’Ajuntament de PLF, un altre membre de l’Associació de comerciants i Empresaris de PLF, un especialista amb marketing i un membre de RP, que visitaran els comerços sense avís previ ni necessitat de presentar-se com a jurat.

Els establiments que participen al concurs són:
Xavi i Joan Tapissers, la floristeria Tot Jardí , el Petit Niuet, Praicor , La Ferre de Palafolls, Novostetic, Farmacia Solé, l’Òptica Palafolls, M.Roca Regals, El Cafè de PLF, la pastisseria St Jordi, GiM stocks, i el jardi d’en Jopa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics