URGENT

L’equip femení de bàsquet acaba la primera volta com a líders de la taula.

Compartiu aquesta història

Aquests cap de setmana ha acabat la primera volta de la lliga femenina i les noies palafollenques l’han acabat de la millor manera possible, líders de la taula, amb 10 partits guanyats i sols una derrota. La derrota va ser en el primer partit de la lliga d’enguany, i per tan no coneixen la derrota des de finals de setembre.

L’equip entrenat per Cristòbal Roa, han acabat la primera volta amb un fàcil partit contra el St Julià de Ramis, que són els cuers de la classificació, sense haver guanyat encara cap partit dels 11 disputats fins ara.

El resultat deixa clara la superioritat de les palafollenques que es van imposar a casa per 49 a 17. Tot i la victòria, el partit del PLF no va ser dels millors disputats en aquests campionat.

La propera setmana, abans de l’aturada nadalenca, ja començaran la segona volta amb un partit interessant. Es tornen a enfrontar a l’únic equip que l’ha guanyat en aquests campionat, el Bescanó, que a més és el segon classificat, amb el mateix bagatge de resultats que el PLF , pel que una victòria de les palafollenques obriria una escletxa a la classificació.

L’altre cara de la moneda, és per a l’equip sènior masculí del PLF que no va poder superar la visita del líder, el Llança, que es va imposar al Palauet per 49 a 70.

Els nois entrenats per Eloi Alargé van sumar així la seva 8a derrota a la lliga, però continua a la zona mitja de la taula, en una posició tranquil·la.

Els nois encara no acaben la primera volta fins a mitjans del mes de gener. El proper partit dels nois serà de nou al Palauet contra els Maristes de Girona, tercers per la cua.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics