URGENT

Acaba la primera fase de les obres d’urbanització del polígon d’en Puigverd

Compartiu aquesta història

Aquestes últimes setmanes s’ha realitzat els treballs corresponents a la primera fase d’urbanització del sector industrial Nord de Palafolls, el de Can Puigverd. Aquests treballs són els més cars engegats mai en obra pública a PLF, amb un cost total de 10 milions d’€, que hauran d’aportar les empreses del sector.

L’alcalde de PLF, Valentí Agustí, assegura que les obres ja han completat la primera fase i reconeix que hi ha hagut problemes amb Acesa, la concessionària d’autopistes, per culpa de l’ampliació de l’autopista del Maresme, que ha de passar pel ben mig d’aquests polígon industrial.

Les obres d’urbanització han d’acondicionar el sector industrial d’en Puigverd, amb voreres, llum, i serveis a les empreses que estan ubicades en aquests polígon, i que són les que financen el cots de l’obra.

En aquests sentit i atenent a la situació econòmica actual, l’alcalde de PLF assegura que ja s’ha cobrat un 80% del cost de les obres de la primera fase, tot i la complicació econòmica d’algunes empreses.

Les obres d’urbanització arriben anys més tard del previst, i han ocasionat molèsties viàries als usuaris del camí interior cap a Tordera aquests últims mesos. A més, Acesa començarà en breu la construcció del pont que ha de salvar el riu Tordera, just en aquests polígon industrial.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics