URGENT

7 de cada 10 llars del Maresme ja estan preparades per a la TDT.

Compartiu aquesta història

El 70% de les llars de la comarca ja estan adaptades per rebre el senyal de la Televisió Digital Terrestre (TDT), segons va explicar ahir el secretari de Mitjans de Comunicació, Carles Mundó, qui també va avançar que aaquesta tecnologia ja dona cobertura, al 97% de la població de la comarca.

El Govern preveu que, a finals d’aquests any, 24 comarques catalanes ja hagin completat la implantació de la TDT, entre elles el Maresme. La resta aniran fent l´encesa progressivament fins el mes de juliol de 2009, ja que l´apagada analògica està prevista per al 3 d´abril del 2010.

La Generalitat ha engegat en els darrers mesos una campanya per informar a la població de la necessitat d´adaptar-se a la nova tecnologia i explicar els passos que s´han de seguir per rebre correctament tota l´oferta de TDT a cada territori.

Per sintonitzar la tv digital, cal adaptar l’antena i disposar d´un televisor amb descodificador, ja sigui extern o bé integrat al propi aparell.

La TDT, que serà l’única televisió en obert gratuïta que existirà a partir del 3 d´abril del 2010, comporta una considerable millora de la qualitat de la recepció de la imatge, així com del so digital i els subtítols en diverses llengües.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics