URGENT

M.Roca Regals i Floristeria Tot Jardí guanyen el 1r Concurs d’Ambientació de Nadal de RP

Compartiu aquesta història

Des del passat dia 15 de desembre, 12 establiments han pres part d’aquests concurs i han mantingut una decoració especial de Nadal que ha estat valorada pel jurat del concurs.Un jurat que ha valorat l’originalitat de la decoració, el disseny de l’espai, la utilització dels elements típics del Nadal i la qualitat artística dels elements decoratius.

Un cop recollides les puntuacions dels membres del jurat i reunits per poder sumar les puntuacions corresponents a aquests concurs. El jurat ha resolt el següent:

” El jurat del concurs d’ambientació de Nadal de RP, amb la col·laboració de la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de PLF i l’ACEP, l’Associació de Comerciants i Empresaris de PLF, un cop vistos els comerços participants a l’esmentat concurs ha decidit.

1r – Agrair la participació dels 12 comerços locals al certamen.

2n- Destacar la gran qualitat de l’ambientació de Nadal dels participants, el seu gust per a la decoració, l’acurada posada en escena dels elements nadalencs.

3r – Expressar que realment ha estat molt difícil valorar cada una de les ambientacions, precisament per l’alt nivell dels aparadors participants.

4t – que davant la necessitat de dictar un guanyador, el jurat, composat per un membre de RP, un altre de l’Ajuntament de PLF, un altre de l’ACEP i una especialista en marketing, ha hagut de filar molt prim.

5è – Un cop recomptats els vots de cada establiment, s’ha produït un empat tècnic entre dos comerços participants.

6è – Davant d’aquesta situació d’empat tècnic i en un esforç de reconeixement dels dos aparadors, els membres del jurat han estimat oportú dividir el premi en dos, com a solució salomònica. Pel que el premi previst al concurs; d’una campanya anual de publicitat, es convertirà en dues campanyes semestrals.

7è- Per Tan els comerços guanyadors del 1r concurs d’ambientació de Nadal de RP, són:

– Floristeria Tot Jardí
– Regals M.ROCA

8è – El jurat vol, de nou remarcar la gran qualitat de la decoració nadalenca de tots els establiments de Palafolls participants al certamen i anima a tots a prendre-hi part en la propera edició.

Reunits a PLF, els membres del jurat del 1r concurs d’ambientació de Nadal de RP.

A tots moltes gràcies per participar, i als guanyadors felicitats i Bon Nadal.

Podeu consultar les fotografies dels participants AQUÍ

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics