URGENT

L’ajuntament porta avui al ple l’aprovació de les comptes del 2007

Compartiu aquesta història

Avui dilluns hi ha ple a l’Ajuntament de PLF amb 11 punts a l’ordre del dia.

El més destacat és l’aprovació dels comptes del consistori palafollenc de l’exercici 2007, uns comptes que s’han d’aprovar dins aquests any. De fet el PP ja va denunciar que els comptes no s’havien aprovat dins el termini reglementari, a finals del mes d’octubre, però l’equip de govern va assegurar que si s’aprovaven dins aquests any no hi havia d’haver cap problema amb la Sindicatura de Comptes.

Avui també es portarà a ple l’ingrés de PLF dins el consorci de la TDT del Maresme Nord. Una desició que es pren després que s’hagin abaratit els costos de l’operació al unir-se amb l’altre concorci públic.

També avui s’ha d’establir la nova tarificació del servei de taxi de PLF, i d’altres punts urbanístics.

La sessió començarà com és habitual a les 8 del vespre i serà transmesa en directe per Ràdio Palafolls

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics