URGENT

Arxiven la denúncia de l’alcaldessa de Malgrat contra la revista local “som-hi!”

Compartiu aquesta història

Ara fa aproximadament dos anys, l’alcaldessa de Malgrat de Mar va iniciar accions judicials contra la revista local “som-hi!” per un presumpte delicte d’injúries i calumnies. Segons el govern municipal d’aquell moment, alguns articles d’opinió que s’havien publicat a la revista signats sota pseudònim “ultrapassaven reiteradament els límits legalment establerts, menyspreant, desacreditant o desprestigiant als membres de la corporació local, i en especial a l’alcaldessa”.

És per això que la Junta de Govern Local celebrada el dia 6 de febrer de 2007 (formada pels representants polítics del PSC, CiU i PP) autoritzava l’alcaldessa Conxita Campoy a exercir la denúncia contra el representant legal de “som-hi!”.

Fa pocs dies s’ha conegut la resolució del jutge que porta el cas. Segons informa a través del seu weblog la mateixa revista , s’ha arxivat definitivament la denúncia. La publicació també anuncia que en el seu pròxim número, que ha de sortir al carrer aquest mes de gener, informarà als lectors dels detalls del text de la resolució.

MalgratConfidencial.com

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics