URGENT

Les 120 places per anar a Ax es cobreixen en sols hora i mitja.

Compartiu aquesta història

Les 120 places disponibles per anar a la sortida a esquiar a les Valls d’Ax que enguany es farà el 24 i 25 de gener, es van cobrir ahir al matí en un temps record. En poc més d’hora i mitja les places estaven ja tancades.

Jesus Machín, membre de la comissió d’agermanaments de PLF, entitat organitzadora de la sortida, qualifica d’èxit la ràpida resposta de la gent i explica que és possible que algú es doni de baixa.

Tot i la resposta dels palafollencs, la comissió d’agermanaments de PLF no es planteja crear un tercer autocar per a la sortida, ja que segons Machín és molt complicat de coordinar un grup tan nombrós.

La sortida a la població francesa agermanada amb PLF és una de les que té més èxit entre els palafollencs per que ofereix la possibilitat d’esquiar dues jornades a un preu econòmic.

El transport en autocar, forfait per dos dies, la nit d’hotel, el sopar de germanor i l’esmorzar del diumenge costa sols 70€. Aquests any si es desitja passar la tarda al balneari de l’hotel cal pagar 10€ més.

La situació a les pistes d’esquí no tenen res a veure aquests any amb la situació dels anys anteriors. Ara com ara els tres dominis d’Ax estan oberts al 100%, amb les 29 pistes que té l’estació funcionant, amb gruixos de neu d’entre 70 cm i el metre.

Ara fa dos anys, no hi va haver prou neu per esquiar i l’any passat sols estaven obertes el 75% de les pistes, cosa que també va relentitzar el ritme de reserva de places a la sortida a Ax.

Els dos autocars sortiran a les 5 de la matinada del dissabte 24 per poder arribar a les pistes d’esquí a les 9 del matí. La tornada a PLF es preveu per l’endemà diumenge a les 10 del vespre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics