URGENT

PLF creix en 307 persones en un any.

Compartiu aquesta història

D’acord amb les dades del padró municipal recollides per l’Institut Nacional d’Estadística, PLF ha crescut en 307 habitants entre l’1 de gener del 2007 i l’1 de gener del 2008.

Així el nostre municipi comptava a principis de l’any passat amb 8368 habitants, un 3.8% més que l’any anterior.
Això vol dir que PLF ha multiplicat per 7 els habitants que tenia el municipi l’any 1940, quan a PLF hi havia 1193 habitants, i per 3 si ho comparem amb les dades del 1980.

En el global de la comarca, el Maresme també puja de població i es situa en més de 420 mil persones, la majoria a l’Ambit metropolità de Mataró amb prop de 160 mil habitants seguit de l’Alt Maresme amb uns 135 mil habitants.

De fet 2 dels tres municipis que més creixen en nombre absoluts d’habitants és a l’Alt Maresme. Tordera, amb 783 nous habitants és el pobla maresmencs que més creix en aquests sentit seguit de Mataró i de Calella, que crei en 581 nous habitants.

Segons aquestes dades de l’INE, Calella té ara 18600 habitants, Malgrat, que creix un 2.46%, té un 18.250, Pineda, tercera població en importància de la comarca, després de Mataró i Premià, té prop de 26 mil habitants. Altres poblacions com Sta. Susanna tenen uns 3200 habitants censats al municipi en data 1 de gener del 2008, que és la dada oficial.

L’única població de la comarca que perd població respecte l’any anterior és Premià de Mar, que ha perdut 45 habitants.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics