URGENT

Detenen al presumpte assassí d’un home de Blanes.

Compartiu aquesta història

Els Mossos d’Esquadra han detingut al presumpte autor de la mort violenta d’un home d’uns 60 anys i de nacionalitat espanyola resident a Blanes i força conegut al municipi, segons Malgrat Confidencial.

Pels volts de les tres de la matinada de dissabte, un familiar de la víctima ha avisat dels fets als Mossos d’Esquadra, que en desplaçar-se fins el domicili de l’home -al carrer Vila de Lloret de Blanes- l’han trobat mort amb evidents signes de violència.

El cadàver, que estava enmig d’un bassal de sang al garatge de la casa, presentava ferides d’arma blanca.

Se sap que la víctima tenia moltes propietats, havia regentat diversos negocis i havia estat un temps tancada a la presó. Per això, tot i que encara no s’ha fet pública i el cas està sota secret de sumari, no es descarta que es tracti d’una revenja.

El detingut, de nacionalitat espanyola, ha passat ja a disposició judicial.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics