URGENT

Un incendi en un domicili de Tordera causa 2 ferits lleus.

Compartiu aquesta història

 Un incendi en una casa aquest dissabte al matí a Tordera ha causat ferides lleus a dues persones, segons ha informat la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvament. El foc s’ha produït poc abans de tres quarts d’onze del matí en un casa de dues plantes situada al número 13 del carrer Nard, a la urbanització Mas Móra de la localitat. Les flames han cremat el fals sostre de l’immoble i, com a conseqüència, dues persones han patit ferides lleus. Una de les dues persones ferides ha hagut de ser traslladada a l’Hospital de Blanes per una petita intoxicació de fum.

 ACN

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics