El femení de bàsquet torna a guanyar, i es col·loca a una victòria de les líders.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Les noies del bàsquet palafollenc, que sols han perdut dos partits en el que va de campionat, van retrobar-se amb la victòria en el seu enfrontament a casa contra el Bescanó C. Les palafollenques van ser molt superiors com demostra el marcador, 59 a 33 , 26 amunt per les noies entrenades per Cristòbal Roa, que amb aquesta victòria es situen segones a la classificació a sols una victòria de les líders del campionat, el Bescanó A, que de fet és l’únic equip que ha guanyat a les palafollenques, tan a l’anada com a la tornada.

El masculí va caure al Palauet contra el St. Joannenc. Els nois entrenats per Eloi Alargé no van poder amb un rival directe a la taula. Després de la derrota, els palafollencs ocupen la 12a posició amb 5 victòries i 9 derrotes.

Els nois acabaran la 1a volta la propera setmana també a casa contra el Roses.

El cadet va ser derrotat a la pista del Palafrugell per 70 a 20 i continuen cuers de la taula.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics