URGENT

L’Estat aprova els dos projectes de Malgrat al Pla Zapatero

Compartiu aquesta història

El Ministeri d’Administracions Públiques de l’Estat ha aprovat el finançament dels dos projectes presentats per l’Ajuntament de Malgrat de Mar per acollir-se al Fons Estatal d’Inversió Local, el conegut com a Pla Zapatero.

Així s’ha aprovat el finançament per als dos projectes sol·licitats: el de la construcció del nou camp de futbol municipal i el de les obres de condicionament de l’entorn del pavelló Germans Margall.El projecte del camp de futbol està pressupostat en poc més de 3 milions d’euros i el de l’entorn del pavelló Germans Margall en uns 150 mil euros. La licitació de les obres s’haurà d’iniciar abans d’exhaurir-se el termini d’un mes des de la publicació d’aquesta resolució d’autorització.

Precisament, l’equip de govern de PLF va anunciar ahir que ja té a punt 5 dels 6 projectes que vol presentar a aquestes ajudes estatals. Segons es va anunciar en el seu dia, els projectes que es presentaran tenen a més projectes substituts per tal de poder gaudir de tots els diners previstos al nostre municipi. Una xifra que ronda el milió 400 mil €. El termini de presentacions de projectes s’esgota el proper dia 24 d’aquests mes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics