URGENT

La Policia Local de PLF inicia avui el 7è curs d’educació viària.

Compartiu aquesta història

Aquests curs, adreçat als estudiants dels centre educatius de PLF, és part del treball proactiu del cos de seguretat, dins el programa de la policia de proximitat.

Avui comencen aquests cursos que pretenen educar als més joves de com s’ha d’anar pels carrers, bé com a conductor d’una bicicleta, o com a vianants, amb l’objectiu de reduir els accidents de trànsit dins del casc urbà.
Per això es pretén crear hàbits i actituds en els més petits que els ofereixin els coneixements bàsics per ser ja de petits bons usuaris de la via pública i preguin consciència per quan siguin grans i hagin d’utilitzar altres mitjans de transport.

Les classes teòriques del curs es faran a tots els nivells educatius des de primària i fins a secundària en les que s’explicaran les normes i els senyals de trànsit, les parts del carrer, el comportament com a passatger, tan a turisme com a autobusos, aprendrà a utilitzar correctament els passos de vianants, entre d’altres conceptes viaris.
Al final de les classes teòriques també es farà un circuit de bicicletes, cedit pel Servei Català de Trànsit, com a classe practica.

Bàsicament el contingut elaborat per aquests alumnes està orientat a reforçar els senyals que van aprendre en cursos anteriors i ampliar-les, per tal de que adquireixin una conducta correcta i a garantir una conducció segura.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics