URGENT

Es posa en marxa el “Kasal”, un espai lúdic i educatiu per a infants i joves.

Compartiu aquesta història

Es tracta d’un renovat servei lúdic i educatiu adreçat als nens i nenes de 6 a 12 anys i a joves d’entre 12 i 16 anys.

Aquests nou servei, que s’anomena KASAL, vol facilitar un espai lúdic i educatiu on la mainada i els joves puguin fer els deures i altres activitats.

El KASAL és un nou servei de les regidories de Joventut, Ensenyament i Benestar social que es tradueix en facilitar un espai per al seu ús lúdic i educatiu on poder fer els deures i diferents activitats tant per a nens com per joves.

Aquests nou servei del Kasal es fa en dos punts del municipi; al centre de la vila i al barri de St Lluís.
Pel grup dels més petits el servei s’ofereix de 5 a 2/4 de 8 del vespre dilluns i dimecres al barri de St Lluís i dimarts i dijous al centre de la vila.
Per als joves l’horari és de 5 a 8 de la tarda els dilluns i els dimecres al centre i els dimarts i dijous al barri de St Lluís.
A més els divendres i dissabtes, també de 5 a 8 del vespre, l’espai jove del barri de St Lluís, situat a la fàbrica el Forroll, estarà obert i gratuït.

Tot plegat té un cost mensual de 15€, i aquests mes de gener el servei és gratüit. Per a més informació sobre places o límit d´inscripcions us heu d´adreçar al PIJ, al carrer Francesc Macià, 1.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics