URGENT

L’ajuntament demanarà a Montilla celeritat en la construcció del nou IES i del CAP en la seva visita de demà.

Compartiu aquesta història

Aquests divendres al migdia el president de la Generalitat José Montilla vindrà en visita oficial al nostre municipi. Montilla arribarà pels volts de 2/4 d’1 del migdia i visitarà l’Ajuntament on serà rebut per les autoritats locals. L’alcaldessa accidental de PLF, Dolors Agüera, exposa com serà la visita del president Montilla.

El president es reunirà amb l’alcaldessa accidental de PLF i la resta de regidors palafollencs, en una reunió en la que Agüera li demanarà al president més celeritat en la construcció de dues infrastructures que semblen aturades. Per una banda el trasllat de l’institut de secundària a la seva ubicació definitiva a Can Moner i la construcció del nou CAP de Salut, amb servei d’urgències 24 h.

Després d’aquesta reunió el president farà un acte obert a la sala de plens de l’Ajuntament de PLF, en la que s’espera la presència de diferents entitats culturals, veïnals i gremials del nostre municipi, que podran escoltar un breu parlament del president, que abans d’arribar a PLF serà a Mataró, també en visita oficial.
La visita s’emmarca dins la iniciativa del President de donar cabuda a la seva agenda diària, visites tan de caire polític com social als diferents municipis catalans, segons han informat els serveis de premsa de l’Ajuntament.

L’última visita d’un president del govern català va ser l’any 2005, quan Pasqual Maragall, llavors president de la Generalitat va fer una visita al consistori i una passejada pel centre del municipi.

La visita oberta de Montilla es preveu que duri una mitja hora, i serà seguida per RP, en connexions en directe des del consistori i en un seguiment especial en els informatius d’aquesta emissora, que demà es desplaçaran a la sala de plens de l’Ajuntament.

Segueix la visita de José Montilla amb Ràdio Palafolls.
Demà al matí tota la informació en directe

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics