URGENT

La revista RIP edita punts de llibre amb fotografies panoràmiques en 360º.

Compartiu aquesta història

La revista local RIP ha editat enguany 6 punts de llibre diferents amb imatges panoràmiques de diferents punts del municipi.
El punts de llibre son a més calendaris, i cada un d’ells inclou dos mesos d’aquests any 2009.

En les imatges dels punts de llibre, que aquests dies es distribueixen en els comerços locals, es pot veure imatges en 360º, de l’era de Can Calau, de la plaça Mas Tit, de la Pl del fòrum Palatiolo, de la plaça de l’Ajuntament, de la plaça de les Valls d’Ax, i la zona del Palauet.

Aquests punts de llibre substitueixen les agendes que fins aquests any, elaborava cada Nadal la revista pels seus lectors. La revista de fet des de la seva fundació, ha anat regalant cada inici d’any algun element relacionat amb el calendari. El primer any va ser un calendari amb diferents personatges del municipi despullats, i des de llavors agendes. Ara la revista fa un pas més enllà i ofereix aquests punts de llibre a tot color, amb el calendari bimensual en cada un dels punts.

Aquest regal de la revista es pot trobar en diferents comerços del nostre municipi, des d’aquesta setmana, i de fet els 1000 exemplars de cada punt de llibre estan, segons fonts de la revista, quasibé exhaurits.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics